Educatie      
 
Ethan
I can no longer declare ‘this is music’ or ‘this is no music’. Music seems to be an all-encompassing aura around people.
Lizanne
Ik heb stukken gehoord waarvan ik geen idee had dat ze bestonden, en dingen gedaan waarvan ik geen idee had dat ik het kon.


Marijke
Music in the Making is a lot of fun and I have learned a lot. I didn’t know anything about classical music before I started, but that was not a problem at all.
Emilie
The Music in the Making classes were very personal to me, given by an inspiring and enthousiastic teacher who really let me discover wonderful things both in the existing heritage as in myself during the last months.
Wendy
Voor deze cursus wist ik bijna niets van klassieke muziek en zag ik het als een moloch die op je afkomt, als een wereld waar je moeilijk toegang toe krijgt. Nu heb ik het gevoel dat ik toegang heb tot die wereld, maar ik zie het inmiddels als een wereld die je zelf kunt creeeren: je bepaalt zelf waar je je voor open stelt. Deze cursus was heel anders dan ik van te voren verwacht had, maar daardoor zeker niet minder boeiend! Ik had niet gedacht dat we zoveel zelf creatief bezig zouden zijn, maar hierdoor leer je de klassieke muziek van binnenuit kennen en dat is zeker voor iemand als ik, die geen instrument bespeelt, een waardevolle ervaring.
Marit
Susanne haar enorme enthousiasme voor muziek werlt heel aanstekelijk en inspirerend. Ik weet nog dat we onze muziekreis begonnen bij Monteverdi, en dat Susanne wild enthousiast over zijn werk vertelde. Ik dacht: die houdt veel van Monteverdi. Daarna kwam Vivaldi, waar ze ook niet over uitgepraat raakte. Bij Bach begon ik iets te vermoeden, en bij Mozart wist ik het zeker: Susanne is gewoon van alle muziek enthousiast!
  strijkers masterclass recensie

nawoord Music in the Making

studenten over Music in the Making

recensie Tempest

University College Utrecht / Radboud Universiteit Nijmegen

Honours Program - Music in the Making

Over de Strijkers Masterclass 2007

Adam Ossin over de cursus Music in the Making

Mark Barton over de cursus Music in the Making

the Final Concert of Music in the Making. Everybody has a song

Jetske Tinnevelt

 
 
« Ga terug